boek_edited_edited_edited.jpg

Te bestellen: het boek van Rob van Zon

"Spoedgevallen en Eerste hulp bij vogels voor eigenaren en dierenartsen"

Vogels zijn gevoelige dieren die bij ziektes en verwondingen snel achteruit kunnen gaan. Op tijd adequaat ingrijpen bij lichamelijke problemen is daarom essentieel. Bij veel spoedgevallen kan thuis reeds eerste hulp worden verleend door de eigenaar. Vervolgens is vrijwel altijd medisch ingrijpen door de dierenarts noodzakelijk. Helaas heeft niet elke dierenarts even veel ervaring met vogels. Dat is logisch, want de meeste dierenartsen werken voornamelijk met honden en katten. Bovendien kan je als dierenarts ook gewoonweg niet alles weten van alle diersoorten.

Dit Nerderlandstalige boek is geschreven door vogelarts Rob van Zon en is bedoeld als ondersteuning voor eigenaren en algemene dierenartsen die te maken krijgen met spoedgevallen bij vogels.

Het boek kan daarom besteld worden door zowel dierenartsen als door vogeleigenaren (voor de tips voor thuis en om mee te nemen bij een eventueel bezoek aan een op vogelgebied minder ervaren spoedarts).

De kosten van het boek zijn 29,50 euro (incl. BTW). Verzendkosten bedragen 7,50 euro.

Bestellen kan door een mail te sturen naar: vogelboek@outlook.com

Vermeld in uw mail uw naam en eventueel praktijknaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij proberen het boek binnen 1 week te verzenden. De factuur wordt verzonden samen met het boek.

Naast het Nederlandse boek is er nu ook een Engelstalig ebook verkrijgbaar: " First aid & Emergency care for birds - for veterinary professionals and bird owners". De prijs van dit ebook is 25 euro. Om te bestellen klan een mail worden gestuurd met de titel 'ebook  engels' naar vogelboek@outlook.com. Na betaling van de factuur wordt het ebook per mail verstuurd.